Opzeggen
Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen via je dashboard:
- Go to Dashboard
- Klik op je huidige plan
- Kies Cancel
- Bevestig de annulering
Wat gebeurt er na annulering?
- Je houdt toegang tot de huidige periode
- Na het einde van de periode wordt je teruggezet naar het gratis plan
- Je active backlinks worden gedeactiveerd (nieuwe kopers kunnen ze niet meer zien)
- Je data blijft bewaard voor als je later terugkomt
Restitutie
Binnen 14 dagen na aankoop kun je restitutie aanvragen als je nog geen backlinks hebt geactiveerd. Nom contact op via het supportformulier.